Verhuurde Warmerdam verruilt Ajax voor FC Groningen

1 mei 2017, 17:42

Django Warmerdam speelt vanaf volgend seizoen voor FC Groningen, zo meldt de club via de officiële kanalen. De verdediger annex middenvelder komt over van Ajax. Dit seizoen werd hij door de Amsterdamse club verhuurd aan PEC Zwolle.

Warmerdam tekent een driejarig contract bij FC Groningen. De 21-jarige speler doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar debuteerde nooit in het eerste elftal. Dit seizoen werd hij verhuurd aan PEC Zwolle. Bij Ajax was hij nog in het bezit van een contract tot medio 2018. Voor FC Groningen is het de tweede versterking voor komend seizoen nadat eerder al Mike te Wierik werd vastgelegd.

Voor Warmerdam komt de overstap naar FC Groningen op het juiste moment. "Ik kijk er naar uit om volgend seizoen vast in dit stadion te mogen spelen. FC Groningen is voor mij de perfecte vervolgstap in mijn carrière. Vooralsnog richt ik mij eerst nog op een goede afsluiting van het seizoen in Zwolle, want dat verdient PEC. We gaan de komende periode kijken naar een geschikt moment voor mijn presentatie in Groningen en dan vertel ik graag meer over mijn overgang", vertelt hij op de clubwebsite. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen