Robben: "Nog minimaal één seizoen op topniveau spelen"

1 mei 2017, 16:56

Philipp Lahm behaalde afgelopen weekend zijn laatste titel met Bayern München. De aanvoerder zet een punt achter zijn loopbaan. Arjen Robben begrijpt het besluit van zijn ploeggenoot, maar vindt het wel jammer. Zelf wil hij nog minimaal één seizoen op topniveau actief blijven.

"Ik vind het heel jammer dat Philipp gaat stoppen, zegt Robben in een interview met Bayern TV. "We hebben acht jaar lang samengespeeld en de samenwerking was perfect. Ik heb respect voor zijn beslissing, maar ik ga hem wel missen. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Hij is een voorbeeld voor iedereen bij deze club." De aanvaller hoopt dat Bayern het grootste deel van het team bijeen weet te houden. "We hebben nog heel veel kwaliteit in de selectie over ook zonder Lahm. Veel jonge talenten ook. Hopelijk vertrekken er niet meer spelers. Ik heb vertrouwen in deze groep."

Zelf wil Robben in ieder geval nog een seizoen blijven. "Ik was zelf ook wel een beetje verbaasd dat ik in de verlenging tegen Real Madrid nog zo diep kon gaan. Dat is voor een 33-jarige helemaal niet zo slecht", lacht de Nederlands international. "Ik wil het maximale eruit halen en train hard. Ik begon het seizoen met een blessure, maar daarna is alles goed gegaan. Ik voel me nog fit en hopelijk kan ik zo ook het nieuwe seizoen beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen