Pioli blijft rustig na nieuw verlies: "Napoli sterke opponent"

1 mei 2017, 10:25

De teleurstellende reeks van Internazionale in de Serie A houdt aan. De ploeg uit Milaan verloor zondag de kraker tegen Napoli met 0-1, waardoor het nu uit de laatste zes wedstrijden slechts twee punten heeft gehaald. Desondanks oogt coach Stefano Pioli, die eind vorig jaar de ontslagen Frank de Boer opvolgde bij Inter, kalm.

"Ik heb altijd vertrouwen en steun van de club gevoeld. We zitten in een proces en de recente resultaten zijn inderdaad matig en we missen ook wat kwaliteit, maar Napoli heeft ons ook buiten onze comfort zone laten spelen. Ze jaagden ons het hele veld over", aldus Pioli. "Als we naar de laatste resultaten kijken, dan lijkt de situatie slecht. Maar een maand geleden zag de ploeg er nog goed uit, al hebben we wel versterkingen nodig voor de belangrijke posities."

"We bevinden ons aan de start van een nieuw tijdperk, met een nieuwe directie en nieuwe doelen. We moeten de juiste keuzes maken om vooruit te komen. Tegen Napoli ontbrak het ons niet aan tactiek of identiteit. We hadden onze ideeën, maar waren niet scherp genoeg om deze te laten werken. Het was beter dan in eerdere wedstrijden, maar we hadden het gewoon moeilijk tegen een sterke tegenstander", besluit Pioli.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen