Muntari racistisch bejegend bij Cagliari: "Scheids gaf geel"

1 mei 2017, 09:32

Pescara verloor zondag de uitwedstrijd bij Cagliari met 1-0, maar na afloop ging het vooral over een incident rond Sulley Muntari. De Ghanese middenvelder van Pescara werd racistisch bejegend door een aantal fans van Cagliari. Toen hij daar melding van maakte bij de scheidsrechter kreeg hij een gele kaart. Daarop beende Muntari, enkele minuten voor tijd, boos van het veld.

"Vanaf het begin waren ze al bezig. In de eerste helft zag ik dat er ook wat kinderen in de groep stonden, maar hun ouders zeiden er niets van. Daarom ben ik naar de ouders gegaan en heb ze mijn shirt gegeven, om een voorbeeld te geven. Op een andere tribune ging een ander groepje fans verder", aldus Muntari bij Sky Sport Italia. "Ik probeerde met hen te praten, maar de scheidsrechter zei dat ik ze met rust moest laten. Daarom werd ik boos. Want in plaats van de wedstrijd stil te liggen, kreeg ik een straf…"

"De fans zaten fout, maar de arbiter had anders moeten optreden. Hij had mij niet moeten beschuldigen van het veroorzaken van problemen. Ik was hier het slachtoffer", moppert Muntari. "Als scheidsrechters een wedstrijd in dit soort situaties stilleggen, dan ben ik ervan overtuigd dat het niet meer zal gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen