Vrije trap Sigurdsson bezorgt United pijnlijk puntenverlies

30 april 2017, 15:00

Manchester United liep zondagmiddag in eigen huis tegen pijnlijk puntenverlies aan in het duel met Swansea City. De ploeg van José Mourinho verdedigde lange tijd een voorsprong, maar in de slotfase viel toch de gelijkmaker voor de laagvlieger.

Voorafgaand aan het duel was voor beide ploegen de opdracht duidelijk. Manchester United wil bij de eerste vier eindigen, terwijl Swansea nog punten moet pakken om degradatie te ontlopen. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong. Marcus Rashford ging naar de grond na een duel met Lukasz Fabianski en dat leverde United een strafschop op. Wayne Rooney schoot vervolgens de 1-0 binnen.

In de tweede helft had Manchester United de controle en leek het bij 1-0 te blijven op Old Trafford. Dat was echter buiten Gylfi Sigurdsson omgerekend. Zo'n tien minuten voor tijd zorgde de IJslander met een prachtige vrije trap voor de gelijkmaker. Dat betekende zijn derde treffer in drie achtereenvolgende wedstrijden tegen Manchester United. Door het gelijkspel komt Manchester United weliswaar op gelijke hoogte met Manchester City, maar die ploeg komt nog in actie tegen Middlesbrough. Swansea City heeft nu twee punten minder dan de nummer zeventien Hull City.

Mourinho kreeg nog een tegenslag te verwerken. De Portugese manager heeft vanwege blessures al niet veel verdedigers over en zag ook Eric Bailly nog uitvallen. Daley Blind begon in de basis bij Manchester United en speelde negentig minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen