Sunderland degradeert op weinig productieve PL-middag

29 april 2017, 18:15   Bijgewerkt: 29 april 2017, 18:46

Na negen seizoenen is Sunderland gedegradeerd uit de Premier League. De ploeg van manager David Moyes verloor zaterdag door een late tegengoal de thuiswedstrijd tegen AFC Bournemouth met 0-1 en kan daardoor, met nog vier duels te spelen, niet meer boven de rode streep komen. In de vier Premier League-wedstrijden van vanmiddag vielen in totaal slechts twee doelpunten.

Sunderland leek op 0-0 te gaan afsluiten tegen Bournemouth, een uitslag die wel vaker voorkwam deze Premier League-middag. Bij een gelijkspel hadden The Black Cats theoretisch nog kans gehad op handhaving, maar een tegentreffer van Joshua King in de 88ste minuut werd hen fataal. Met nog vier wedstrijden te spelen heeft Sunderland dertien punten achterstand op Hull City, dat de veilige zeventiende plek in handen heeft.

Hull City speelde met 0-0 gelijk bij Southampton. Dusan Tadic had Sunderland in leven kunnen houden, maar de voormalig eredivisiespeler miste in de eerste minuut van de extra tijd namens Southampton een penalty. Daardoor bleef het doelpuntloos in het St. Mary's Stadium en zit het Premier League-avontuur van Sunderland erop. Bij Southampton ontbrak Virgil van Dijk nog vanwege een blessure en was ook Jordy Clasie afwezig.

Met Bruno Martins Indi in de basis en Erik Pieters op de bank speelde Stoke City voor eigen publiek eveneens met 0-0 gelijk tegen West Ham United. Jamie Vardy voorkwam dat het bij West Bromwich Albion - Leicester City ook doelpuntloos bleef. De spits maakte op slag van rust het verschil voor Leicester, dat nu negen punten marge heeft naar de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen