Enrique blij met terugkeer Neymar: "Zal waarde bewijzen"

28 april 2017, 18:48

FC Barcelona kan zaterdag tijdens de wedstrijd tegen stadsgenoot Espanyol weer een beroep doen op Neymar. De Braziliaanse aanvaller keert terug na een schorsing van drie duels. Luis Enrique is blij dat zijn aanvalstrio weer compleet is.

De harde kern van Espanyol staat bekend om de vijandige houding wanneer Barcelona op bezoek komt. De afgelopen keer moest Neymar het veelal ontgelden, maar Enrique is niet bang dat de aanvaller zich laat provoceren. "Als één speler weet hoe hij met dit soort situaties om moet gaan dan is hij het wel. Hij is inmiddels specialist hierin. Hij heeft geleerd om de vele overtredingen die op hem worden gemaakt te accepteren. Neymar is klaar om te starten en ik weet zeker dat hij snel weer zijn waarde voor ons zal bewijzen."

Over de beschikbaarheid van Andrés Iniesta kon Enrique nog weinig zeggen. De Spanjaard miste vrijdag de training door een lieskwetsuur. "We moeten wachten tot zaterdagochtend om te kunnen zeggen of hij bij de selectie zit of niet", aldus de trainer, die uitkijkt naar de derby. "We weten hoe lastig dit soort wedstrijden zijn. Alle uitwedstrijden zijn moeilijk en zeker tegen Espanyol. Maar we hebben drie punten nodig en een derby als dit is een extra motivatie voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen