Marokkaans debuut tegen Oranje lonkt voor Mahi

28 april 2017, 12:07

Het debuut voor de nationale ploeg van Marokko gloort aan de horizon voor Mimoun Mahi. De 23-jarige aanvaller maakte dit seizoen al zestien eredivisiedoelpunten voor FC Groningen en daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld bij Hervé Renard, de bondscoach van Marokko.

Mimoun heeft dankzij zijn uitstekende prestaties een belletje gekregen van Renard. "Hij zei dat ik goed bezig ben, deze lijn moet doortrekken en een uitnodiging kan verwachten voor de aankomende interland tegen het Nederlands elftal", zegt Mahi tegen FC Groningen TV. Het oefentreffen tussen Marokko en Nederland staat gepland voor 31 mei, in Agadir.

"Het is een jongensdroom voor mij, echt iets geweldigs. Het is iets waarvan iedere speler droomt. Dat het nu bijna werkelijkheid wordt, is alleen maar mooi voor mij", vertelt Mahi, die bij een Marokkaans debuut niet meer zou kunnen uitkomen voor het Nederlands elftal. "Ik kies honderd procent voor Marokko. Ik kies daar heel graag voor, het is mijn land. Het zou iets heel moois zijn. Tegen Nederland debuteren zou extra mooi zijn", stelt Mahi, die in de zomer van 2014 van Sparta naar Groningen verkaste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen