Karsdorp maakt rentree, Jong sc Heerenveen kampioen

24 april 2017, 22:01

Rick Karsdorp heeft maandagavond zijn rentree gemaakt tijdens een wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong Excelsior. De rechtsback, die terugkomt van een knieblessure, speelde een uur mee alvorens hij onder toeziend oog van Giovanni van Bronckhorst vervangen werd.

De reserveploeg van de Rotterdammers gaven de hoofdmacht alvast het goede voorbeeld door met 2-0 te winnen van Jong Excelsior. De in het eerste elftal amper spelende Simon Gustafson en Marko Vejinovic zorgden met afstandsschoten voor de treffers.

Jong sc Heerenveen is kampioen na zege bij Heracles Almelo

Door het instromen van de verschillende beloftenteams in de Tweede en Derde Divisie is de competitie voor beloften dit seizoen sterk uitgedund. Toch is de winnaar dezelfde als die van afgelopen seizoen: sc Heerenveen mag namelijk de schaal omhoog houden. 

Op bezoek bij Heracles Almelo was een 0-1 zege voldoende. Luciano Slagveer maakte de enige treffer van de avond, waardoor Feyenoord de ploeg niet meer kan achterhalen op de laatste speelronde. Het gat is nu immers vier punten.

Trainer Johnny Janssen is zeer te spreken over de tweede titel op een rij. "Dat geeft aan dat we met elkaar bij sc Heerenveen goed bezig zijn. De spelers ontwikkelen zich goed. We maken ze klaar voor een stap hogerop. Wel zou het dan nog beter zijn als de weerstand in de competitie omhoog gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen