Emotionele Groenendijk: "Ik kreeg de rillingen op m'n gezicht"

23 april 2017, 18:57

Op het moment dat Alfons Groenendijk het roer overnam bij ADO Den Haag zag het er niet goed uit voor de club. Maar elf wedstrijden later is de ploeg alweer helemaal veilig. Een 0-1 overwinning op bezoek bij Sparta zorgde voor een klein volksfeestje.

De emoties waren voelbaar voor de oefenmeester. "Ik kreeg de rillingen op m'n gezicht ervan", zo geeft hij toe tegenover Omroep West. "Ik vond het zo mooi, die supporters in het uitvak. Het is wel iets natuurlijk. Ik ben hier tien weken geleden binnengekomen en vanaf de eerste dag ben je intensief bezig om ervoor te zorgen dat ADO Den Haag in de Eredivisie blijft. Je doet dat met een staf, waarmee het vanaf dag een ook mee klikt. Dat werkt ook door in de kleedkamer."

Groenendijk looft ook de spelersgroep voor de manier waarop ze zijn om gegaan met de trainerswissel. "Als echte kerels. En dat vind ik het mooie ervan. Alle spelers hebben hier een bijdrage aan geleverd. Er zijn heel veel keuzes gemaakt en dan moet je het geluk hebben dat ze goed uitpakken. Het waren echt tien hele bijzondere weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen