Celtic bereikt bekerfinale na revanche op Rangers

23 april 2017, 15:06

Celtic heeft zondag in eigen huis de Schotse bekerfinale bereikt na een zege op Rangers FC. Een doelpunt van Callum McGregor en een benutte strafschop hielp de club vrij gemakkelijk langs de rivaal. In de finale is Aberdeen de tegenstander.

Celtic won maar liefst drie van de vier laatste edities van de derby van Glasgow. De laatste keer dat Rangers aan het langste eind trok was tijdens het bekertoernooi van vorig seizoen. De mannen van Brendan Rogers gingen zondag dus voor revanche. Na elf minuten spelen was er al de voorsprong door een treffer van Callum McGregor. Na de rust verdubbelde de ploeg de score. Na 51 minuten spelen kreeg de thuisclub een strafschop toegewezen. Scott Sinclair faalde vervolgens niet vanaf elf meter.

In 2017 steekt Celtic in bijzonder goede vorm. Slechts drie keer werd er puntenverlies geleden. Celtic kreeg negen goals tegen terwijl het er 48 maakte. De ploeg van Rodgers werd al begin april kampioen in de Schotse Premier League. De beker moet de volgende prijs gaan worden. In de finale neemt Celtic het op tegen Aberdeen, dat zaterdag al met 2-3 won van Hibernian.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen