Ten Hag: "Nu in de fase waarin we onszelf kunnen belonen"

21 april 2017, 17:48

De play-offs zijn al lang en breed binnen voor FC Utrecht. Toch wil de nummer vier van de Eredivisie absoluut nog niet op haar lauweren rusten. Trainer Erik ten Hag wil de vierde plek veiligstellen, zodat het op papier de gunstigste tegenstander heeft in de play-offs.

"We hebben het hele jaar geknokt voor deze uitgangspositie", aldus de coach op de clubwebsite. "Nu breekt de fase aan waarin we onszelf kunnen belonen. Roda JC-thuis is wat mij betreft de eerste finale van het seizoen. Winnen we van Roda JC, dan zetten we een megastap richting de vierde positie."

Dat het die stap afgelopen week niet al zette door Feyenoord te verslaan, lag volgens Ten Hag vooral aan de tegenstander. "Voor Feyenoord was het géén optie die wedstrijd níet te winnen. Wij wilden de wedstrijd heel graag winnen. Dat was het verschil. Voetbal is alles. Dus óók de absolute wil om te winnen. Je kunt ons team onmogelijk verwijten niet over een goede mentaliteit te beschikken en we hebben op dat vlak al de nodige stappen gezet, maar er valt nog meer progressie te behalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen