Cambuur kan periode winnen: "Wordt weer eens tijd"

20 april 2017, 18:26

SC Cambuur is al zeker van een plek in de nacompetitie en staat er momenteel van alle clubs zelfs het beste voor met het oog op de play-offs, maar de club hoopt vrijdag ook een tastbare prijs in de wacht te slepen. Trainer Sipke Hulshoff wil er met zijn team alles aan doen om de vierde periode te winnen.

Cambuur, dat derde staat op de algemene ranglijst, staat bovenaan in de periode. Bij winst op RKC Waalwijk is het vrijdag zeker van periodewinst. "Het wordt wel weer eens tijd voor zo'n grote club als Cambuur", spreekt Hulshoff op de clubwebsite. Cambuur wil pieken in de nacompetitie, maar ook de periode winnen. "Het is zeker geen bijzaak voor ons. De laatste keer dat de club een periodetitel won was in 2001, dat is echt lang geleden. De periodetitel is toch gewoon een prijs en die willen we met z'n allen pakken."

Ondanks dat de Leeuwarders in uitstekende vorm steken, wil Hulshoff niet te makkelijk denken over het duel van vrijdag. "We zullen ze zeker niet onderschatten. Met jongens als Greene, Sno en Voskamp hebben ze veel ervaring in huis en ze zijn levensgevaarlijk met voorzetten en standaardsituaties. Wat dat betreft zijn we gewaarschuwd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen