Excelsior treft NEC: "Zij zijn geraakt in hun trots"

20 april 2017, 12:01

Uit de laatste zeven wedstrijden haalde Excelsior twaalf punten, waardoor het naar de veertiende plaats in de Eredivisie is geklommen. Mitchell van der Gaag, de trainer van de Kralingse club, rekent zich nog niet rijk.

Komende zaterdag gaat Excelsior op bezoek bij NEC, een concurrent in de strijd tegen degradatie. Van der Gaag weet dat het niet gemakkelijk gaat worden in Nijmegen. "Als je kijkt wat er is gebeurd bij NEC de laatste weken, dan komt er een reactie", zegt Van der Gaag tegen RTV RIjnmond. Afgelopen weekend, rond het uitduel met FC Twente (3-0 verlies), verschenen supporters in de kleedkamer van NEC en werd de spelersbus bij terugkomst in Nijmegen opgewacht. "Zij zijn geraakt in hun trots. Het publiek gaat erachter staan. Dat kan twee kanten op werken. Wij hebben alleen invloed op onze eigen prestatie."

Afgelopen weekend won Excelsior met 1-0 van Vitesse. "Het was prettig wakker worden op zondagochtend, maar een blik op de ranglijst leert dat het nog steeds ongekend spannend is. Het is zaak om beide pootjes op de grond te houden, we moeten terug naar de basis. Clichés als passie, emotie en hard werken. Dan zijn we moeilijk te verslaan", besluit Van der Gaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen