Willem II waarschuwt voor doorverkopen kaarten Ajax-thuis

18 april 2017, 17:18

Willem II waarschuwt de supporters voor het doorverkopen van de kaarten voor de wedstrijd tegen Ajax van zondag 14 mei. Het duel van de Tilburgers met Ajax is inmiddels uitverkocht en de Tilburgers vragen de fans nadrukkelijk om de kaarten niet door te verkopen. Fans die betrapt worden riskeren namelijk een stadionverbod.

Het duel tussen Willem II en Ajax staat gepland voor de laatste speeldag in de Eredivisie. Een kampioenschap van Ajax in Tilburg behoort tot de mogelijkheden en dus zijn de kaarten voor de thuisvakken ook in trek bij de Amsterdamse supporters. "Willem II heeft signalen ontvangen dat SeizoenClubCard-houders en losse kaartbezitters voor de wedstrijd Willem II – Ajax op zondag 14 mei, hun toegangsbewijzen op verschillende websites te koop aanbieden", zo valt er te lezen op de website van de Tricolores.

De tickets konden enkel door geregistreerde supporters worden gekocht. "Degenen die zich schuldig maken aan deze illegale en verboden doorverkoop van kaarten aan niet-geregistreerde bezoekers van deze wedstrijd, kunnen een stadionverbod opgelegd krijgen dat kan oplopen tot achttien maanden", waarschuwt Willem II.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen