Cambuur wil volgende stap zetten naar winst periodetitel

17 april 2017, 11:57

SC Cambuur begon tegenvallend aan het Jupiler League-seizoen en nam zelfs afscheid van coach Rob Maas, maar inmiddels loopt alles weer op rolletjes in Leeuwarden. De ploeg kan vanmiddag (aftrap 14.30 uur) op bezoek bij Jong FC Utrecht een volgende stap naar de winst van de vierde periodetitel, waarin het samen met De Graafschap bovenaan staat, zetten.

"Het gaat voor ons maar om één ding en dat is winnen", zegt trainer Sipke Hulshoff op de officiële website van Cambuur. "Sportief gezien willen we de periode pakken en de bijbehorende geldprijs is ook mooi meegenomen voor de club. Volgens mij was het voor het laatst in 2001 dat we een periode hebben gepakt, dus dat wordt wel weer eens tijd."

Sfeervol zal het naar verwachting niet zijn in De Galgenwaard in Utrecht. "Dat is duidelijk", stelt Hulshoff. "We hebben voor de beker in De Galgenwaard gespeeld en toen zaten er 15.000 man, dat zullen er deze keer een hele hoop minder zijn. We zullen het uit onszelf moeten halen, maar daar zijn we professionals voor." Robbert Schilder is nog een vraagteken bij Cambuur.

Concurrent De Graafschap speelt vanmiddag op de eigen Vijverberg tegen MVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen