Jans steekt hand in eigen boezem na ruime nederlaag

16 april 2017, 21:44

Ron Jans vindt dat hij zelf de hoofdschuldige is na de 5-1 nederlaag van PEC Zwolle tegen FC Groningen. De trainer baalde dat hij zijn ploeg niet scherp genoeg kreeg voor de ontmoeting in het Noordlease stadion. Het verlies kost zijn selectie een vrije dag.

Jans stak na afloop de hand in eigen boezem. "Na afloop heb ik ook gezegd dat de verantwoordelijkheid ligt bij degene die hoofdverantwoordelijk is en dat ben ik. Ik baal ervan dat ik mijn ploeg niet scherp heb kunnen krijgen tegen een Groningen dat op revanche uit was", aldus de trainer tegenover de camera van FOX Sports. "Je weet dat je tegen dit soort dingen kunt aanlopen, maar nooit van te voren. Anders had ik het wel anders gedaan."

De spelers van PEC konden tegen Groningen een vrije dag verdienen, maar dat gaat nu niet door. "Ze moeten ook bij zichzelf te raden gaan. Dit moet volgende week echt anders, want dit is weggegooide tijd geweest." Wat Jans maandag gaat verzinnen om zijn ploeg weer scherp te krijgen, wilde hij nog niet zeggen. "Als je het niet erg vindt, vertel ik dat eerst aan de spelers en niet nu aan jou", zegt hij tegen de verslaggever.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen