Ten Hag: "We kunnen nog leren van wilskracht Feyenoord"

16 april 2017, 18:11

Erik ten Hag zag FC Utrecht met 2-0 onderuit gaan tegen koploper Feyenoord. De trainer vond zijn ploeg helemaal niet slecht voor de dag komen in Rotterdam en stelde dat de thuisploeg er uiteindelijk verdiend met de drie punten vandoor ging.

"We hebben helemaal geen slechte prestatie geleverd. Ik vind wel dat Feyenoord verdiend heeft gewonnen", zegt Ten Hag na afloop tegenover FOX Sports. "Dat is ook de kracht van dit Feyenoord. Ze hebben een ongelofelijke wilskracht. Dat gaf de doorslag. Net als de individuele kwaliteit. Na de 2-0 was het beslist, maar daarvoor hadden we nog enkele goede kansen. Ik denk dat we het Feyenoord heel lastig hebben gemaakt."

De wedstrijd tegen Feyenoorde toonde Ten Hag ook de verbeterpunten voor Utrecht de laatste drie wedstrijden. "We kunnen nog leren van de wilskracht van Feyenoord. Daarnaast leden we vooral op het middenveld te veel balverlies. Of we verloren hebben van de kampioen? Als Feyenoord dit nog drie weken volhoudt dan denk ik van wel", voorspelde de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen