Van de Looi: "Geen donderspeech gegeven in pauze"

16 april 2017, 15:32

Willem II speelde zondag in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Go Ahead Eagles een moeizame eerste helft. Toch zag coach Erwin van de Looi zijn elftal in het tweede bedrijf de drie punten veiligstellen. Het werd 2-0.

"We wilden erop en erover. Dat heb ik in de eerste minuten gezien, maar we waren vaak te laat. Daarna zag ik frustratie", aldus Van de Looi volgens het twitteraccount van Willem II op de persconferentie na afloop. "In de rust heb ik geen donderspeech gegeven, want de spelers wilden wel. We hebben wel een tactische omzetting gedaan en daarna liep het goed."

"Op basis van de tweede helft hebben we verdiend gewonnen. We zijn nu veilig. Het mooie is dat we nu zomaar spelen voor de play-offs om Europees voetbal", vervolgde Van de Looi. Tegenstander Go Ahead blijft onderaan en zal van de laatste drie duels er sowieso twee moeten winnen om kans te houden op handhaving. "Ik wens Go Ahead veel succes. Het is een mooie club, met een mooi stadion en natuurgras. Ik hoop dat ze erin blijven", besloot Van de Looi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen