Van der Heyden verlengt tot medio 2020 bij FC Twente

14 april 2017, 18:03

Jelle van der Heyden heeft een nieuwe verbintenis getekend bij FC Twente. De 21-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2020 vast in de Grolsch Veste. Van der Heyden kwam in 2008 in de jeugdopleiding van de Overijsselse club en debuteerde in april 2015 in de Twentse hoofdmacht.

"Het geeft een goed gevoel dat de club hiermee het vertrouwen in mij uitspreekt", zegt Van der Heyden op de clubwebsite. "FC Twente is een mooie club om voor te spelen en ik ben hier prima op mijn plek. Als jeugdspeler ben ik naar de club gekomen en vergroeid met FC Twente. Ik heb met onder meer Jeroen, Hidde, Joachim en Peet in de jeugd samengespeeld en we hebben het er wel eens over dat het toch wel vrij bijzonder is om nu samen in het eerste te spelen. Ik weet dat ik het in mij heb om basisspeler bij FC Twente te worden en dat is voor komend seizoen mijn streven: een vaste plek in het eerste."

"We zijn blij dat we Jelle voor langere tijd hebben weten te binden aan FC Twente", vult directeur Jan van Halst aan. "We zien dat Jelle de potentie heeft om uit te groeien tot basisspeler en dit nieuwe contract is voor hem een extra uitdaging om dat te bewijzen. Na de contractverlengingen voor Jeroen van der Lely, Peet Bijen, de gebroeders Jensen en Jari Oosterwijk is het mooi dat we opnieuw een jongen van de club langer hebben vastgelegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen