Stuivenberg verliest: "Maar ben niet helemaal ontevreden"

14 april 2017, 09:23

Jean-Paul Boëtius was donderdagavond goud waard voor Racing Genk met de 0-1 op bezoek bij Celta de Vigo, maar de Belgische formatie ging ondanks die treffer met 3-2 onderuit. Trainer Albert Stuivenberg weigert echter negatief te zijn.

Hij ziet perspectief voor de return van volgende week in België. "Het blijft een nederlaag, maar toch ben ik niet helemaal ontevreden", zegt de Nederlander tegen Sporza. "Als je met 3-1 in het krijt staat bij rust, dan mag je gewoon tevreden zijn dat je er nog 3-2 van kan maken. We hebben heel veel kansen en mooie doelpunten gezien, dus ik denk wel dat de mensen hebben kunnen genieten van deze match."

"We begonnen heel goed aan de wedstrijd en klommen ook verdiend op 0-1, maar vervolgens gaven we ook veel te makkelijk twee doelpunten weg. Dan wordt het ook nog 3-1 en dus moesten we de plannen toch omgooien in de tweede helft. We hebben na de pauze misschien minder kansen gecreëerd en Celta heeft er wel enkele gehad. Maar wij hebben kunnen scoren en dat kan erg belangrijk worden."

Stuivenberg beseft dat deze duels belangrijk zijn voor de ontwikkeling van zijn spelers. "Dit soort wedstrijden spelen we niet in play-off 2. We worden hier op alle mogelijke manieren op de proef gesteld en ik denk dat we het niet onaardig hebben gedaan. Verschillende jongens hebben het uitstekend gedaan, maar als je je man uit het oog verliest, kan de bal ook snel in je eigen doel liggen. Ook dat hebben we gemerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen