Dansende Onana roemt 'Big Bosz': "Hij is als een God"

14 april 2017, 09:00

Een aardige club journalisten stond na de uitmuntende zege van Ajax op Schalke 04 te wachten tot de spelers richting de mixed zone van de ArenA kwamen. Tijdens het wachten was er luide muziek te horen vanuit de kleedkamer van de Ajacieden. Uiteindelijk kwam André Onana als een van de laatsten in opperbeste stemming richting het journaille. De goalie had een mooie feestje gebouwd.

Dansen onder de douche

Op het veld zat de sfeer er ook al goed in, na het geweldige optreden tegen Schalke 04. "We bouwden na afloop een mooi feestje met de fans. We speelden goed en de steun van de fans was weer ongelofelijk. Dat maakt ons in eigen huis heel sterk. Die wisselwerking is mooi", stelt Onana. "De wedstrijd tegen Schalke was prachtig", gaat hij verder. "We hebben het goed gedaan tegen een lastige tegenstander en dat geeft vertrouwen voor de return van volgende week. Of dit het beste Ajax van het seizoen was? We hebben tegen Feyenoord en FC Kopenhagen ook zeer goed gespeeld, dus zou ik zeggen dat het een van de besten was."

Clean sheets dankzij vertrouwen 'God'

Onana keept het hele seizoen al met een vrachtlading aan vertrouwen. Dat krijgt hij van coach Peter Bosz, die hem na het vertrek van Jasper Cillessen naar FC Barcelona meteen onvoorwaardelijke steun gaf. "Het hele team moest vanwege de nieuwe spelers en de nieuwe coach aan het begin even wennen, maar we hebben de smaak te pakken gekregen. Peter Bosz is de big boss. Hij is zeer belangrijk voor het team. Dankzij hem hebben we meer vertrouwen en durven we echt te voetballen. Er heerst geen angst in de ploeg, tegen wie we ook spelen. We proberen altijd onze eigen speelstijl te hanteren. De ene keer gaat dat beter dan de andere keer, maar Peter is als een God voor ons."

"EL winnen én kampioen worden"

"Als we dit vasthouden, dan ziet het er voor de return ook goed voor ons uit", vervolgt Onana. "De volgende ronde is absoluut te bereiken, maar in voetbal weet je nooit wat er kan gebeuren. Zij spelen thuis en zijn daar sterk. We kunnen helaas niet alle fans van de thuiswedstrijd meenemen naar Duitsland, maar wij zijn Ajax en gaan ervoor. Het zal wel een andere wedstrijd worden. Ze hebben goede spelers en een sterk team."

Door: Koen Jans

[photo,105900,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen