Shakespeare: "Wij zijn hier om voor de winst te spelen"

11 april 2017, 22:17

Craig Shakespeare gaat woensdagavond met Leicester City op bezoek bij Atlético Madrid. Ondanks dat Leicester nog nooit eerder deelnam aan de Champions League, hoopt de manager dat het avontuur nog lang niet hoeft eindigen.

Shakespeare verwacht dat Atlético het Leicester woensdagavond in eigen huis lastig zal maken. "We kennen de krachten van Atlético, maar we weten ook wat wij kunnen. De Champions League is een nieuwe ervaring voor ons. We hebben er van genoten, maar begrijp me niet verkeerd, we zijn hier om mee te doen om de winst. Onze spelers verdienen het om op dit niveau te spelen en dat willen we na woensdag levend houden", aldus de manager op de website van Leicester City.

Voor Wes Morgan komt de wedstrijd te vroeg. Hij kampte met liesklachten en trainde dinsdag weliswaar volledig mee, maar spelen kan hij nog niet. "Hij is meegereisd met de groep, maar zal niet in actie komen", geeft Shakespeare duidelijkheid. "Wilfred Ndidi is wel weer volledig hersteld en ik verwacht dat hij gewoon zal kunnen spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen