Vreven ook volgend seizoen hoofdtrainer NAC Breda

11 april 2017, 16:12

Stijn Vreven is ook het komende seizoen trainer van NAC Breda. Dat bevestigt de club dinsdag via de officiële website. Hij zet zijn handtekening onder een contract tot medio 2018. In die verbintenis is een optie voor een extra jaar opgenomen.

Vreven werd in januari aangesteld als trainer van NAC als opvolger van de ontslagen Marinus Dijkhuizen. In eerste instantie tekende hij voor een half jaar, maar zowel de clubleiding als de trainer zelf is tevreden met de samenwerking. Daarom werd besloten Vreven een contract aan te bieden tot medio 2018, met een optie voor nog een seizoen.

De Belgische trainer is blij met het vertrouwen van de club. "Prachtig dat de club zo tevreden is met mijn manier van werken dat er is besloten om met elkaar verder te gaan, ongeacht het eindresultaat dit seizoen. Dat zegt wel iets over de werkwijze bij deze club en de lange termijn visie waar we met elkaar in geloven. Toch ligt de focus bij ons als staf en de spelersgroep, zeker op dit moment, op de korte termijn", aldus Vreven, die als doel heeft om volgend seizoen met NAC in de Eredivisie te spelen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen