Elia gaat met injectie in enkel door tot hij erbij neervalt

9 april 2017, 21:30

Een enkelblessure gooide een maand lang roet in het eten voor Eljero Elia, maar de Feyenoorder is weer helemaal terug. De 30-jarige flankenflitser kreeg drie weken geleden een spuit in zijn enkel en kon deze week weer twee wedstrijden spelen, tegen Go Ahead Eagles (8-0 winst) en PEC Zwolle (2-2). Elia heeft nog wel last, maar met de injectie in zijn enkel gaat de linksbuiten door tot hij erbij neervalt.

"Ik ben kapot", zegt Elia, als FCUpdate.nl hem na afloop van de 2-2 tegen PEC Zwolle vraagt hoe het met zijn fysieke gesteldheid is. Voor het eerst in bijna twee maanden maakte hij weer eens de negentig vol bij Feyenoord, iets wat hij in totaal in dit eredivisieseizoen nog maar zes keer deed. "Ik heb door mijn blessure drie weken niks gedaan en heb nu weer twee wedstrijden gespeeld in vijf dagen. Dat voel je wel", aldus Elia.

Het hakt er dus wel even in bij Elia, die zeker nog niet pijnvrij is. "Ik moet nu de enkel rust geven en mezelf weer goed laten verzorgen. Natuurlijk heb ik nog wel last van die enkel. Maar er zijn nog vier wedstrijden te gaan, ik ga gewoon door. Ik heb er drie weken een spuit in gekregen en nu moet hij sterk genoeg zijn. Als ik rust neem en de enkel goed laat behandelen, kan ik de laatste weken nog wel spelen. We zien het wel als het écht niet meer kan, maar totdat het zover is blijf ik lekker doorgaan."

Ondertussen morste Feyenoord wel twee dure punten tegen PEC, omdat de Rotterdammers wederom slecht begonnen. Binnen een kwartier was het al 2-0 voor de Zwollenaren. "Hoe dat kan? Ik zou het niet weten. Misschien is het spanning of concentratieverlies? We hebben het nu al een aantal keren gehad in een uitwedstrijd. Het is jammer, want er zat veel meer in", stelt Elia. "We waren over de gehele wedstrijd beter dan PEC. Zij lieten ons komen en hebben eigenlijk maar twee kansen gehad. Maar het ligt aan onszelf. Dat is eigenlijk altijd zo als we wedstrijden verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen