Armenteros klaar voor stap hogerop: "Beste seizoen ooit"

9 april 2017, 11:44

Samuel Armenteros was zaterdagavond weer belangrijk voor Heracles Almelo met twee doelpunten tegen Go Ahead Eagles. De aanvaller is bezig aan een prima seizoen en scoorde tot nu toe zestien keer in 25 duels. Zelf zegt hij klaar te zijn voor een stap hogerop. 

Het contract voor Armenteros bij Heracles kwam er afgelopen zomer maar moeizaam. "Dat was best grappig. Afgelopen zomer reed ik in mijn eentje naar Almelo, om met ze te zitten. Ik had een paar maanden niet gespeeld, was bij Qarabag geweest. Ik zei tegen Nico Hoogma dat ik wel wat zekerheid nodig had. Ik ben vader geworden en wie weet breek ik mijn enkel in februari", herinnert de Zweed zich in gesprek met FOX Sports

Onlangs lichtte Heracles de optie in zijn contract die hem tot medio 2018 aan de club bindt. "Uiteindelijk lachen zij het hardst. Ze zijn er denk ik wel blij mee", aldus Armenteros, die ondanks zijn doorlopende contract een transfer in de zomer niet uitsluit. "Ik ben 26 en speel nu mijn beste seizoen ooit. Ik voel me goed en heb ambities om hogerop te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen