Wijnaldum geeft credits voor assist aan trefzekere Firmino

8 april 2017, 19:46

Liverpool stond zaterdag in de uitwedstrijd tegen Stoke City bij rust op achterstand, maar trok in de tweede helft met twee goals in een tijdsbestek van drie minuten toch de winst naar zich toe. Georginio Wijnaldum stond in de 72ste minuut aan de basis van de beslissende 1-2 van Roberto Firmino.

"In de eerste helft was het moeilijk voor ons omdat we in een nieuw systeem speelden, maar in de tweede helft maakten twee wissels een groot verschil voor ons", aldus Wijnaldum bij Sky Sports. Voor zijn assist gaf hij de credits aan Firmino. "Mijn pass was vrij hoog, maar hij maakte het goed met zijn inzet. Dat was een geweldig schot. Zijn loop was prachtig, ik legde de bal gewoon achter de defensie en hij deed het uitstekend. De credits zijn dus voor hem."

Liverpool deed met de winst goede zaken in de strijd om de derde plek in de Premier League, goed voor rechtstreekse plaatsing voor de Champions League. Gevraagd naar de druk op de concurrentie, antwoordt Wijnaldum: "We kijken niet naar andere clubs, alleen naar onszelf. Op andere teams hebben we geen invloed, daarom moet de focus op onszelf liggen".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen