Streep door seizoensslot Mané, nadere beoordeling Vorm

7 april 2017, 14:24

Slecht nieuws voor Jürgen Klopp en de zijnen: Liverpool-aanvaller Sadio Mané, die een keurig eerste dienstjaar doormaakt bij de historische club, kan waarschijnlijk een streep door het restant van dit seizoen trekken. De Senegalees liep een knieblessure op in de Merseyside-derby, waardoor hij onder het mes zal moeten.

"Het wordt zo goed als onmogelijk voor Sadio om dit seizoen nog terug te keren", sprak een teleurgestelde Klopp op de officiële site van zijn broodheer. "Hij zal zeker geopereerd moeten worden - we weten nog niet precies waar en wanneer, maar het seizoen is over voor hem. Dat is waar ik meteen al bang voor was toen ik de beelden terugkeek na de wedstrijd - ik denk dat Sadio gelukkig mag zijn dat er niet meer aan de hand is. Het enige goede nieuws is dat hij door de zomerstop natuurlijk lang de tijd heeft om te herstellen."

Ook Michel Vorm raakte geblesseerd: de Nederlandse goalie van Tottenham Hotspur kwam niet ongeschonden uit de strijd met voormalig werkgever Swansea City. De Londense club laat in een bericht op Twitter weten dat IJsselsteiner evenals Mané een knieblessure heeft opgelopen, waar middels 'nader onderzoek' uitsluitsel over moet komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen