ADO wil 'modelprof' en Eagles-huurling behouden

7 april 2017, 11:11

ADO Den Haag gaat er werk van maken om Donny Gorter en Randy Wolters voor de club te behouden. De eredivisionist uit de Hofstad, in de afgelopen speelronde met een 1-2 zege bij Willem II uit de degradatiezonde geklommen, gaat de komende tijd met de twee spelers in gesprek. Zowel Gorter als Wolters staat open voor een langer verblijf in het Kyocera Stadion.

Gorter voegde zich afgelopen winter bij ADO, nadat zijn contract bij het Deense Viborg ontbonden werd. De 28-jarige linkspoot had niet lang nodig om zich in de basis te knokken in Den Haag. "Donny is een modelprof en voegt iets toe aan onze selectie", zegt manager moetbalzaken Jeffrey van As op de website van ADO. "Wij vinden Donny ook passen bij deze club en hij heeft zelf meerdere malen aangegeven graag te willen blijven. We gaan proberen om op korte termijn spijkers met koppen te slaan."

Wolters wordt vanaf januari gehuurd van Go Ahead Eagles, dat Ludcinio Marengo als 'wisselgeld' kreeg. Als het aan ADO ligt, dan blijft de buitenspeler ondanks het feit dat hij nog geen onbetwiste basiskracht is ook na de zomer in Den Haag spelen. "Randy past bij ADO Den Haag als persoon en voetballer. Hij heeft specifieke kwaliteiten en we zijn onder de indruk van de voetballer Wolters. Ook Randy wil graag blijven, omdat hij zich hier thuis voelt. We hebben het idee dat we veel voor elkaar kunnen betekenen. We gaan snel met hem om de tafel zitten", besluit Van As.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen