Jans vol ongeloof in Limburg: "Nog niet vaak meegemaakt"

6 april 2017, 21:24

Wie de wedstrijd tussen Roda JC en PEC Zwolle donderdagavond van de eerste tot de laatste minuut heeft bekeken, zal erkennen dat de mindere ploeg het duel heeft gewonnen. Roda zegevierde met 2-1, maar kroop meermaals door het oog van de naald. De teleurstelling bij PEC-trainer Ron Jans is dan ook enorm.

"Ik heb dit nog niet vaak meegemaakt. Dat je zoveel beter bent en een wedstrijd verliest", stak Jans van wal in gesprek met FOX Sports. "We kunnen dit onszelf aanrekenen, want we hebben zoveel kansen gehad. Het is triest. Ik vond het verschil in alles eigenlijk zo groot tussen beide ploegen en elke keer als we ruimte kregen, dan was het gevaarlijk. Met een 0-1 ruststand was ik eigenlijk niet eens tevreden. We hebben het gewoon laten liggen vandaag. We hebben veel kansen gecreëerd, maar de effectiviteit was belabberd."

"Bij Roda leek het op een gegeven moment nergens meer op", vervolgde Jans. "En dan komt er een verdwaalde bal onderkant lat en die wordt raak gekopt. Dan is het seizoen voor ons eigenlijk over. We gaan niet degraderen, daar zijn we gewoon te goed voor, maar we hadden onszelf kunnen belonen door nog mee te gaan doen om de negende plaats. En dat gaat nu ook heel moeilijk worden."

PEC, dat twaalfde staat, speelt komende zondag thuis tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen