Petrovic over ADO: "Niet te vergelijken met mijn tijd"

6 april 2017, 16:45

Op 7 februari van dit jaar werd Zeljko Petrovic vanwege teleurstellende prestaties ontheven uit zijn trainersfunctie bij ADO Den Haag. Onder diens opvolger Alfons Groenendijk heeft de club de weg omhoog inmiddels ingeslagen, getuige de huidige vijftiende positie. Toch denkt Petrovic niet dat het succes volledig toe te schrijven is aan Groenendijk.

Tegen Willem II boekte ADO donderdag de tweede zege op rij. "Je kan deze situatie niet vergelijken met die in mijn tijd", legt Petrovic uit aan Omroep West. "Als de hele selectie compleet was geweest, had ik met ADO Den Haag ook rond de tiende plaats gespeeld. Ik had te maken met zieken en geblesseerden. Het was echt heel moeilijk. Ik had bijna geen opties. Maar, het waren geweldige tijden in Den Haag."

Op de vraag hoe het met hem gaat, geeft de excentrieke coach een duidelijk antwoord. "Goed. De thuissituatie is beter, het gaat goed met mijn zoon en ik heb nog steeds uitstekend contact met Mattijs Manders en Jeffrey van As. We bellen regelmatig met elkaar en hebben nul problemen", aldus Petrovic, die nog altijd een goed gevoel heeft bij ADO. "Ik wil de supporters van ADO Den Haag bedanken. Dat ze mij na al die nederlagen nooit verkeerd hebben behandeld. Het was moeilijk voor de supporters. Nogmaals, hartelijk bedankt. Ik hoop het het goedkomt met ADO."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen