MVV Maastricht geeft zege uit handen tegen Fortuna

2 april 2017, 17:40

MVV Maastricht is er zondag niet in geslaagd om een 1-0 voorsprong vast te houden tegen Fortuna Sittard. Na negentig minuten stond er een 1-1 einstand op het scorebord. Bij winst had MVV naar de derde plaats kunnen stijgen, maar de ploeg blijft nu zesde staan.

Patrick Nkoyi opende na 23 minuten de score voor MVV, maar in de tweede helft kwam Fortuna langszij. Emrah Bassan was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Fortuna moest in de slotfase met tien man verder nadat Jordy Briels twee keer geel ontving in drie minuten. Desondanks wist MVV niet nogmaals te scoren.

MVV staat op de zesde plaats in de Jupiler League met 56 punten. De nummers vier en vijf, Jong PSV en SC Cambuur, hebben beide ook 56 punten maar een beter doelsaldo. Fortuna Sittard staat na 32 wedstrijden op de vijftiende plaats.