Rooney weer inzetbaar, Lukaku speler van de maand

31 maart 2017, 16:21

Manchester United heeft Wayne Rooney terug voor de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion van zaterdag, zo heeft manager José Mourinho vrijdag laten weten op de persconferentie. De aanvaller stond sinds begin maart aan de kant met een blessure aan de knie.

Mourinho kan tegen West Brom geen beroep doen op Phil Jones en Chris Smalling. Zij raakten bij de nationale ploeg van Engeland geblesseerd en staan volgens de Portugese oefenmeester voor langere tijd aan de kant. Paul Pogba is eveneens geblesseerd, Zlatan Ibrahimovic en Ander Herrera ontbreken vanwege een schorsing. Mourinho maakt zich niet druk om de absenties. "De belangrijke spelers zijn degene die kunnen spelen. Zo moeten we het zien, we kunnen niet huilen om of praten over de spelers die niet beschikbaar zijn", zegt hij op de clubwebsite.

Lukaku

Romelu Lukaku werd verkozen tot beste speler in de Premier League van de maand maart. De Belgische spits hielp het Everton van manager Ronald Koeman deze maand met vier doelpunten in de Engelse competitie. Georginio Wijnaldum, die twee keer scoorde voor Liverpool, maakte ook kans op de onderscheiding.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen