Kuwas debuteert bij Curaçao, herstelduur Dolberg onbekend

23 maart 2017, 13:22

Brandley Kuwas heeft woensdagavond zijn debuut gemaakt bij Curaçao. De aanvaller van Heracles Almelo speelde mee in de oefenwedstrijd tegen El Salvador (1-1). Hij was direct belangrijk door de assist te leveren voor de treffer van Felitciano Zschusschen.

De wedstrijd was voor Curaçao een voorbereiding op de Gold Cup, die komende zomer in de Verenigde Staten plaatsvindt. Het is de eerste keer dat het eiland zich heeft weten te kwalificeren voor toernooi met de beste landen van Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Kuwas, die vorig jaar nog een gesprek voerde met Danny Blind, moet voor die tijd beslissen of hij voor Nederland of Curaçao wil uitkomen.

Dolberg

Kasper Dolberg is donderdag weer aangekomen in Amsterdam, zo meldt Ajax via de officiële website. Hij reisde af naar Denemarken om zijn liesblessure te laten onderzoeken. Daar luidde de conclusie dat de spits niet fit genoeg is om deze interlandperiode in actie te kunnen komen. Daarnaast is hij ook nog ziek geworden. Ajax meldt dat de herstelduur voor zijn liesblessure langer is dan in eerste instantie verwacht. Hoe lang de Deen precies aan de kant staat, moet nog worden bepaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen