Dolberg en Jørgensen blijven bij Denen, Kuipers naar Schotland

21 maart 2017, 17:35

Het is nog altijd maar de vraag of Kasper Dolberg en Nicolai Jørgensen de komende interlands kunnen spelen voor Denemarken, maar duidelijk is in ieder geval dat ze voorlopig niet terugkeren naar Nederland. De spitsen blijven bij de nationale ploeg. 

Beide aanvallers kampen met liesklachten en zowel Ajax als Feyenoord zijn dan ook niet heel blij met hun uitstapje voor interlands. "Ik begrijp de zorgen van Ajax en Feyenoord over hun topscorers. Maar we hebben goede hoop dat ze op tijd hersteld zijn. Daarom gaan ze ook mee op trainingskamp in Duitsland", aldus bondscoach Åge Hareide.

Voor Denemarken wacht zondag een cruciaal WK-kwalificatieduel met Roemenië. Bij winst kan de ploeg stijgen naar de tweede plaats, indien Montenegro punten laat liggen tegen koploper Polen.

UEFA geeft Kuipers duel tussen Schotland en Slovenië 

Björn Kuipers mag voor de elfde keer in zijn loopbaan een WK-kwalificatiewedstrijd fluiten. De Nederlandse scheidsrechter is aangewezen om het duel tussen Schotland en Slovenië in goede banen te leiden. Met hem mee reizen zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Pol van Boekel is de vierde official.

Slovenië staat tweede in groep F achter koploper Engeland. Schotland doet het een stuk minder goed en zal moeten winnen om enig uitzicht te houden op de eerste WK-deelname sinds 1998.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen