Fer acteert als back: "Bij Feyenoord ook even gespeeld"

20 maart 2017, 10:42

Leroy Fer moest afgelopen zaterdag in de met 2-0 verloren uitwedstrijd van Swansea City tegen AFC Bournemouth even als rechtsachter acteren. Omdat Angel Rangel het hele seizoen geblesseerd is en Kyle Naugton met spierproblemen kampt, moest onze landgenoot op de vleugel in de verdediging staan.

"In mijn eerste wedstrijden bij Feyenoord heb ik weleens als rechtsachter gespeeld, maar ik blijf een middenvelder. Ik doe mijn best om er het beste van te maken op die positie", zegt Fer tegen de BBC over zijn gelegenheidsrol. "Het is natuurlijk een stuk anders, maar ik probeer mijn bijdrage te leveren aan het team. Waar de manager me ook opstelt. Als hij me daar nodig heeft, dan hoor je mij niet klagen. Toch hoop ik dat Kyle snel terug is", aldus Fer.

Fer is met Swansea afgegleden naar de zeventiende plaats in de Premier League. Komend weekend staat de degradatiekraker tegen nummer negentien Middlesbrough op het menu. "Die moeten we winnen. Het wordt een zeer beladen wedstrijd. Omdat we een aantal kansen hebben laten liggen om uit de degradatiezone te komen, moeten we nu aan de bak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen