Sampaoli: "Ga naar bed met het idee dat de droom weg is"

15 maart 2017, 00:05

Jorge Sampaoli baalde ontzettend van de uitschakeling van Sevilla. De Spanjaarden gingen na een eerdere 2-1 overwinning tegen Leicester City in Engeland met 2-0 onderuit. Sampaoli liet weten de nederlaag onverdiend te vinden.

"Ik ga straks met pijn naar bed. Met het idee dat de droom weg is", aldus Sampaoli tijdens de persconferentie na afloop. "Het eerste doelpunt was het breekpunt voor mijn ploeg. Hun doelman was ontzettend belangrijk tijdens deze wedstrijden door twee strafschoppen tegen te houden. Maar buiten de teleurstelling, onze spelers moeten wel hun werk blijven doen."

Sampaoli stelt dat Sevilla met opgeheven hoofd de Champions League kan verlaten. "Met tien man slaagden we er nog steeds in om Leicester terug te dringen op de eigen helft. In de tweede helft konden we nog steeds veel gevaar stichten. Ik denk dat we deze uitslag niet verdiend hebben", aldus de trainer, die kort voor tijd naar de tribune werd gestuurd. "Ik heb geen idee wat er gebeurde. Ik denk dat de vierde man fout zat, want ik klaagde alleen maar over de tegengoal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen