Enrique gelooft in wonder tegen PSG na goede generale

5 maart 2017, 11:14

Luis Enrique is van mening dat FC Barcelona de 4-0 nederlaag tegen Paris Saint-Germain in de Champions League nog goed kan maken. De Catalanen wonnen zaterdag in de Primera División met 5-0 van Celta de Vigo, exact de uitslag die de ploeg woensdag ook nodig zal hebben.

Eerder dit seizoen leed Barcelona nog een 4-3 nederlaag tegen Celta de Vigo, maar zaterdagavond had de ploeg van Enrique geen enkele moeite met de bezoekers. "Ik weet niet of dit onze beste wedstrijd van het seizoen was, maar het was zeker de beste in de afgelopen maanden. Het was een heel complete wedstrijd en dat geeft ons vertrouwen", aldus Enrique tijdens de persconferentie. "Celta zette ons onder druk en dat zal PSG ook gaan doen. Alleen zullen zij beter verdedigen."

Toch verwacht Enrique dat het desondanks niet onmogelijk is om vijf keer te scoren tegen de Fransen. "Als ik een script zou moeten schrijven voor woensdag, zou het eruit zien zoals het duel met Celta. We moeten vroeg scoren waardoor we vertrouwen krijgen. We zullen er tot de laatste minuut vol voor gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen