De Jong gaat volgend seizoen voor zijn kans bij Newcastle

5 maart 2017, 10:10

Siem de Jong hoopt na dit seizoen weer terug te keren bij Newcastle United. De middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor PSV, maar heeft nog altijd als doel om in Engeland te slagen. Door blessures kwam hij nog niet veel aan spelen toe bij de club uit het Championship.

Newcastle United gaat momenteel aan kop in het Championship en De Jong hoopt dat de club promoveert. "Dan ga ik terug om met de club te praten over wat ze willen. Ik hoop dat ik daar kansen ga krijgen. Ik wil me daar laten zien en ga er hopelijk zoveel mogelijk wedstrijden spelen", vertelt hij in gesprek met Omroep Brabant. "Het is de eerste twee jaar niet gegaan zoals ik zou willen. Maar hopelijk kan ik vanaf de voorbereiding opnieuw beginnen."

Bij PSV was De Jong zaterdagavond belangrijk door twee van de vier doelpunten te maken in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC. "Voor mij was het een leuke avond. Voor iedereen in het team ben ik blij dat we nu een solide wedstrijd hebben kunnen spelen. Ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn. Nu hoop ik zoveel mogelijk te spelen richting het einde van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen