Uitvallen Torres overschaduwt gelijkspel Atlético Madrid

2 maart 2017, 23:16   Bijgewerkt: 2 maart 2017, 23:56

Atlético Madrid kwam donderdagavond op bezoek bij Deportivo La Coruña niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Lange tijd was er zelfs de achterstand, maar dankzij een doelpunt van Antoine Griezmann hield de ploeg van Diego Simeone een punt over aan de ontmoeting. De trainer zag daarnaast Fernando Torres uitvallen met een ogenschijnlijk zware hoofdblessure.

Deportivo, de huidige nummer zeventien in Spanje, kwam in eigen huis na dertien minuten op een verrassende 1-0 voorsprong. Florin Andone kon profiteren van slordig balverlies van José Giménez. Atlético Madrid had er moeite mee om door de verdediging van de thuisploeg heen te breken en pas twintig minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Griezmann schoot van buiten het strafschopgebied prachtig raak: 1-1.

In de slotfase kreeg Atlético echter een flinke domper te verwerken. Na een botsing met Álex Bergantiños bleef invaller Torres roerloos liggen. De spits werd uiteindelijk op een brancard en met een nekbrace om naar het ziekenhuis vervoerd. Atlético bezet momenteel de vierde plaats in de competitie met elf punten achterstand op koploper FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen