Manchester City na vijfklapper naar kwartfinale FA Cup

1 maart 2017, 22:46

Manchester City heeft woensdagavond de kwartfinale van het FA Cup-toernooi bereikt. In de replay tegen Huddersfield Town kwam de ploeg van Pep Guardiola al snel op achterstand, maar de thuisploeg maakte de achterstand al snel weer ongedaan. Mede dankzij twee goals van Sergio Agüero werd er uiteindelijk met 4-1 gewonnen.

Al na zeven minuten was het Harry Bunn die Huddersfield Town op voorsprong zette. Manchester City kreeg de nodige kansen, maar pas na een half uur maakte Leroy Sané de achterstand ongedaan. Tien minuten voor rust werd de thuisploeg in het zadel geholpen door een strafschop. Agüero schoot raak vanaf elf meter en Pablo Zabaleta tekende even later voor de derde treffer. 

Na rust kreeg Manchester City het lange tijd niet voor elkaar om de score verder uit te breiden. Een kwartier voor tijd maakte Agüero op aangeven van Raheem Sterling zijn tweede doelpunt van de avond. Invaller Kelechi Iheanacho zette in de extra tijd de 5-1 op het scorebord. In de kwartfinale moet City op bezoek bij Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen