Hulshoff acht Cambuur niet kansloos: "Druk ligt bij AZ"

1 maart 2017, 16:53

SC Cambuur neemt het donderdagavond in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi op tegen AZ. Een duel tussen de nummer zes van de Jupiler League en de nummer vijf van de Eredivisie. Sipke Hulshoff verwacht niet dat zijn Cambuur op bezoek in het AFAS stadion kansloos is.

Volgens Hulshoff leeft iedereen ontzettend naar het bekerduel toe. "Het moge duidelijk zijn dat dit geen wedstrijd is zoals alle anderen. Waar je ook komt, of het nou de bakker, supermarkt of bezinepomp is, iedereen heeft het over deze wedstrijd", vertelt hij op de clubwebsite. De trainer weet dat AZ favoriet is, maar schat zijn ploeg niet kansloos. "Wij geloven wel degelijk dat we daar kunnen stunten. We zijn echt niet kansloos. Dat hebben we tegen Ajax en FC Utrecht wel bewezen. Maar iedereen zal het erover eens zijn dat de druk bij AZ ligt."

Cambuur schreef al geschiedenis door de halve finale in de KNVB-beker te bereiken, maar heeft nog volop ambitie. Hulshoff weet waar de kansen voor zijn ploeg liggen. "De enige kans die we hebben is als we als team, als collectief, opereren. En dan moeten we er gewoon heel veel energie en strijd in stoppen. Individueel mogen zij dan misschien iets meer kwaliteit hebben, als team kunnen we zeker van ze winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen