Hattrick Kane bezorgt Tottenham zege op Stoke City

26 februari 2017, 16:24

Harry Kane heeft zondag maar weer eens laten zien hoe belangrijk hij is voor Tottenham Hotspur. Tijdens het thuisduel met Stoke City zette de spits zijn ploeg binnen veertig op een 3-0 voorsprong. Dele Alli bepaalde de eindstand nog voor rust op 4-0.

Tottenham begon scherp aan de wedstrijd en kreeg al enkele goede mogelijkheden voordat Kane na een kwartier spelen zijn eerste van de middag binnenschoot. Nog geen vijftien minuten later was het opnieuw raak. Met een schot van buiten de zestien meter maakte de spits de honderdste goal in zijn loopbaan. Kane maakte zijn hattrick snel compleet en na 37 minuten stond de 3-0 voorsprong op het scorebord.

De eindstand werd al voor rust bepaald, want in de laatste minuut van de eerste helft tekende Dele Alli voor de 4-0. De enige tegenvaller voor Tottenham was het uitvallen van Toby Alderweireld. Bij de thuisploeg bleef Vincent Janssen negentig minuten lang op de bank zitten. Ibrahim Afellay begon bij Stoke City eveneens op de bank, maar mocht na zestig minuten invallen voor Charlie Adam. Erik Pieters en Bruno Martins Indi hadden een basisplaats bij de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen