Sampaoli ziet Sevilla domineren: "Hadden meer verdiend"

23 februari 2017, 08:11

Sevilla-coach Jorge Sampaoli vond zijn elftal woensdag de thuiswedstrijd tegen Leicester City, in de heenronde van de achtste finales van de Champions League, domineren. Toch is de marge waarmee de Europa League-houder over een kleine drie weken afreist naar Engeland voor de return niet geruststellend. Ondanks het overwicht won Sevilla met slechts 2-1 van de Premier League-kampioen.

"We waren superieur in de loop van de wedstrijd en hadden tien grote kansen om te scoren", aldus Sampaoli. "Zij (Leicester City, red.) lieten heel weinig zien, maar hadden in de slotfase wel succes. Volgens mij verdienden wij meer. We hadden allerlei kansen, maar raakten de paal en lat. Onze tegenstander had maar een paar mogelijkheden, maar nu moeten we naar Leicester reizen om te winnen."

Carlos Joaquín Correa miste ook nog een penalty voor Sevilla. "Hopelijk gaat de volgende er wel in", was het enige dat Sampaoli daarover wilde zeggen. "Het is voor ons belangrijk om te winnen in de Champions League, maar het vervelende is dat onze voorsprong zo krap is na onze suprematie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen