Bale scoort bij rentree en helpt Real voorbij Espanyol

18 februari 2017, 18:22   Bijgewerkt: 18 februari 2017, 18:37

Na drie maanden blessureleed heeft Gareth Bale zijn rentree in het eerste elftal van Real Madrid opgeluisterd met een doelpunt. De aanvaller uit Wales leverde daarmee een belangrijke bijdrage aan de 2-0 thuiszege van De Koninklijke op Espanyol.

Bale speelde medio november zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid en stond daarna ongeveer drie maanden aan de kant met een blessure aan de enkel. Tegen Espanyol begon hij op de bank, maar coach Zinedine Zidane had vrijdag al aangekondigd dat hij de man van 100 miljoen euro zou laten spelen tegen de Catalanen. De Fransman hield woord.

In de 71ste minuut kwam Bale binnen de lijnen voor Alvaro Morata en aan twaalf minuten had hij voldoende om te scoren. De oud-speler van Tottenham Hotspur schoot de bal in de verre hoek na een pass van Isco. Daarmee legde hij de eindscore vast op 2-0. Morata had in de 33ste minuut al voor de openingstreffer gezorgd. Hij scoorde met het hoofd, eveneens op aangeven van Isco.

Door de winst vergroot koploper Real Madrid haar voorsprong op nummer twee FC Barcelona in La Liga tot vier punten. De formatie uit de Spaanse hoofdstad heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen