El Ghazi en Kishna laat ten onder bij Paris Saint-Germain

7 februari 2017, 23:01

Anwar el Ghazi en Ricardo Kishna hebben ook aan hun tweede wedstrijd voor OSC Lille geen punt overgehouden. In een spectaculaire slotfase op bezoek bij Paris Saint-Germain werd het uiteindelijk 2-1. Lucas Moura was de gevierde man bij de thuisploeg.

De kansen in de openingsfase waren opvallend genoeg voor rechtsback Serge Aurier. De verdediger verscheen twee keer op het juiste moment in het vijandelijke strafschopgebied, maar wist ook twee keer jammerlijk te missen. Lille stelde daar weinig tegenover in de eerste helft buiten een goede kopbal van Franck Béria, die knap gekeerd werd door Alphonse Areola.

Pas in het tweede deel van de tweede helft vielen de doelpunten. Edinson Cavani kopte binnen nadat Kishna op ongelukkige wijze een vrije trap verlengde. Toch kwam Lille nog terug, na geschutter van Areola net voor zijn eigen strafschopgebied was het voor Nicolas de Préville een koud kunstje om af te ronden. In de slotfase viel het kwartje alsnog goed voor PSG. Na twee geblokte pogingen kon Moura uiteindelijk van dichtbij de 2-1 binnenschieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen