El Ghazi wil bij Lille écht doorbreken: "Ben erg ambitieus"

1 februari 2017, 15:30

Anwar El Ghazi is woensdagmiddag gepresenteerd bij Lille OSC, de club die hem eerder deze week van Ajax overnam. De 21-jarige vleugelaanvaller is blij dat hij aan een nieuw hoofdstuk kan beginnen in zijn loopbaan.

"Ik had vanaf het begin al een zeer goed gevoel bij de club en de mensen die aan Lille verbonden zijn. Ik krijg hier veel vertrouwen", zegt El Ghazi bij zijn presentatie aan de Franse pers. "Ik voel me het meeste een vleugelspeler, maar ik kan uit de voeten op alle posities in de aanval", zo stelde hij zich voor aan de mensen die hem nog niet zo goed kennen.

Lille is momenteel de nummer elf in de Ligue 1 en dat is teleurstellend voor de club uit Rijssel. "Een doel van mij is om met Lille te klimmen op de ranglijst. Daar wil ik met doelpunten en assists een steentje aan bijdragen. Zelf wil ik hier uiteindelijk écht doorbreken, omdat ik erg ambitieus ben", aldus El Ghazi.

"Met mijn fysieke conditie zit het wel goed", vervolgt El Ghazi. "Ik speelde de laatste tijd veel bij Ajax en ben klaar om het team te helpen", aldus de buitenspeler, die komende zaterdag kan debuteren in de thuiswedstrijd tegen Lorient.

Foto: Twitter Lille OSC

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen