Ajax komt Necid tegen in EL, dubbel nieuws bij AC Milan

31 januari 2017, 10:53

Ajax gaat het tegen Tomas Necid opnemen in de knock-outfase van de Europa League. De Tsjechische spits heeft zich namelijk verbonden aan Legia Warschau. Dat heeft de Europese opponent van Ajax officieel bekendgemaakt.

Necid wordt door Legia overgenomen van het Turkse Bursaspor, waar de voormalig spits van PEC Zwolle prima begon maar langzaam uit beeld raakte. De Tsjechische international (44 caps) speelt tot komende zomer in de Poolse hoofdstad. Naast PEC Zwolle speelde de 27-jarige aanvaller vroeger ook voor Slavia Praag, CSKA Moskou en PAOK Saloniki.

AC Milan

Ondertussen is AC Milan ook druk geweest in de slotfase van de winterse transferperiode. De Italiaanse topclub heeft het tijdelijke vertrek van M'Baye Niang (Watford) opgevangen met de huurkomst van Lucas Ocampos. De Argentijn van Olympique Marseille werd tijdens de eerste seizoenshelft verhuurd aan Genoa. Milan heeft tenslotte naar buiten gebracht dat de Braziliaanse verdediger Rodrigo Ely het seizoen op huurbasis afmaakt bij La Liga-club Deportivo Alavès.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen