Kastaneer niet naar FSV Mainz vanwege oogblessure

30 januari 2017, 18:31

Gervane Kastaneer blijft tot het einde van het seizoen bij ADO Den Haag, zo meldt de club via de officiële website. De aanvaller kampt met een oogblessure en dat maakt het onmogelijk om een complete medische keuring uit te voeren.

ADO Den Haag laat weten dat er een akkoord was met Mainz over een transfer van Kastaneer, maar doordat de medische keuring niet uitgevoerd kan worden treedt de ontbindende voorwaarde van de overeenkomst in werking. De aanvaller liep tijdens het duel met PEC Zwolle een oogblessure op en het is nog niet bekend hoe lang hij buitenspel staat.

Kastaneer zou in eerste instantie het duel met PEC niet eens spelen. "In de week na de wedstrijd tegen PEC Zwolle zouden alle papieren worden getekend. Uiteraard is er gesproken over het wel of niet spelen van Gervane in het duel met Zwolle. Hij wilde zelf aan graag afscheid nemen van het publiek in een wedstrijd en Mainz heeft ons schriftelijk bevestigd hier geen problemen mee te hebben", legt algemeen directeur Mattijs Manders uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen