Memphis ondanks nederlaag tevreden over basisdebuut

29 januari 2017, 09:35

Memphis Depay kende geen al te gelukkig basisdebuut bij Olympique Lyon. De ploeg ging met 1-2 onderuit tegen OSC Lille en balverlies van de aanvaller leidde tot de openingstreffer van de bezoekers. Desondanks kijkt hij met een goed gevoel terug op zijn eerste dagen als speler van Lyon.

Volgens Memphis was de wedstrijd tegen Lille een lastige voor Lyon. "De 0-1 was ongelukkig, een beetje pech ook. Daarna speelden zij alleen nog maar defensiever, waardoor het steeds lastiger werd een gaatje te vinden. Toch overheerst het goede gevoel van de eerste tien dagen hier", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De aanvaller is blij dat hij bij zijn nieuwe ploeg vertrouwen voelt. "De trainer had een duidelijk plan met me, waar veel vertrouwen uit sprak. Het elftal speelt echt combinatievoetbal, en dit is gewoon een heel grote club. Het hele plaatje voelde goed", aldus Depay, die nog geen contact had met bondscoach Danny Blind. "Maar het belangrijkste is dat ik gewoon veel ga spelen, op hoog niveau. Dat stond voorop voor mij. Dan komt het Nederlands elftal vanzelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen